Naposledy zobrazené

email

EMAIL
info@vitabridc.sk


phone

radi poradíme..
+421 948 740 777


DORUČENIE ZDARMA

pri objednávke nad 50 eur

      """ NOVINKA """

Vitabrid C12 Hair Tonicum Set Professional

  • kúra podporujúca rast vlasov
  • prevencia voči vypadávaniu vlasov
  • pevné a husté vlasy

 

 

 

 


OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV

Spoločnosť bayala  s. r.o. uchováva a spracováva osobné údaje v súlade so zákonom č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v platnom znení. 


Aké osobné údaje zhromažďujeme?

Osobné údaje zbierame za účelom zasielania objednaného tovaru na Tvoju adresu. Zozbierané údaje sú následne použité na podporu zákazníckeho vzťahu a správne vybavenie objednávky. Základným predpokladom na získanie akýchkoľvek informácií je Vaše vyjadrenie súhlasu so spracovaním osobných údajov.

Údaje zbierame viacerými spôsobmi - pri registrácii alebo pri objednávke. Jedná sa o meno a priezvisko, fakturačnú a dodaciu adresu, telefónny a e-mailový kontakt. Pri každom kroku sa spoločnosť bayala  s. r.o. riadi platnou legislatívou a všeobecnými obchodnými podmienkami.

Prečo tieto údaje potrebujeme?

Osobné údaje sú v prvom rade využívané na elektronické vybavenie objednávky, realizáciu dodávky, zúčtovanie platieb a s tým súvisiacu komunikáciu. Ďalej môžu byť použité na reklamné účely bayala s. r.o. a k tvorbe rozličných štatistík, ktoré sú však využívané len na interné účely.  Spoločnosť bayala  s.r.o. sa zároveň zaväzuje, že Vaše osobné údaje nebudú vydané tretím stranám, s výnimkou subdodávateľov a sprostredkovateľov, aj to len tie údaje, ktoré sú nevyhnutné pre úspešné zrealizovanie objednávky a jej dodávky. Dotknutá osoba má práva vymedzené v zmysle ust. § 28 a nasl. Zákona č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov v znení platných noviel. 

Ako môžem zmeniť, aktualizovať alebo odstrániť svoje osobné údaje?

Zákazníci môžu svoje osobné údaje kedykoľvek zmeniť alebo aktualizovať po prihlásení sa do svojho účtu alebo na základe písomnej žiadosti na email info@vitabridc.sk. Zároveň, na Vašu písomnú žiadosť budú osobné údaje z databázy vymazané a spoločnosť bayala s. r.o. ich nebude ďalej spracovávať.

Čo sú cookies a ako ich využívame?

Cookie je malý textový súbor, ktorý sa prenáša z webovej stránky a uloží sa vo Vašom počítači alebo vo Vašom mobilnom zariadení. Spoločnosť bayala s. r.o. (a/alebo jej partneri ako Google, Facebook a pod.) používa cookie súbory (tzv. cookies) s cieľom zlepšiť a zjednodušiť Vašu návštevu na stránke www.vitabridc.sk. Nepoužívame ich na uloženie Vašich osobných informácií a ani ich neposkytujeme tretím stranám.

Súbory cookies môžete odmietnuť alebo v prípade potreby vymazať. Pokyny, ako to urobiť nájdete v sekcii „Pomocník“ Vášho webového prehliadača.

 

bayala  s.r.o.
vitabridc.sk
Puškinova 2, 04001 Košice
tel: +421 948740777
e-mail: info@vitabridc.sk

Triediť podľa: Názvu Zotriediť produkty podľa názvu produktu | Ceny Zotriediť produkty podľa ceny produktu | Odporúčania Zotriediť produkty podľa odporúčania
Štítok: